{}

O nama

Mi smo ekipa mladih i kreativnih ljudi koje je spojila ljubav prema programiranju, dizajnu i savremenim tehnologijama. Udružili smo znanja, ideje i vizije i 2019. godine osnovali tim koji želi drugima da omogući da se reklamiraju na najsavremeniji način - na internetu. Naš tim čine četiri mlada momka koji su spremni da vam pomognu na putu ka uspehu i izrade vam veb-sajt po vašoj želji.

Programerski tim


Mihail Panagiotopoulos

Suosnivač, Vođa programerskog tima

Mladić koji je još u srednjoj školi programirao aplikacije sa lakoćom, društvu pokazivao programerske cake a ponekad bogami i profesorima. ;) Poznaje HTML/CSS, JavaScript, jQuery, PHP, C++, C#, kao i mnogo drugih jezika, svaku ideju isprogramira da radi upravo onako kako zamislite. Voli da sluša muziku i čita o najnovijim tehnološkim dostignućima.


Dizajnerski tim


Jakša Tanasković

Suosnivač, Vođa dizajnerskog tima

Mladić čije ideje i kreativnost nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Poznat po svojem bistrom i duhovitom pogledu na svet. Poznaje Adobe XD, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, a na svaku vašu ideju i zamisao izneće još nekoliko vizija kako bi dizajn bio što bolji. Voli da čita knjige domaćih pisaca i priča viceve.


Aleksandar Simić

Dizajner

Kreativni deo firme ne bi bio kompletan bez njegovih ideja. Upotpunjuje radove i kompletira ih svojim inovativnim idejama i modernim rešenjima. Racionalan, kreativan i "mastermind" marketinga. U slobodno vreme ide na operu i putuje.


Menadžment


Ivana Firaunović

Menadžer

Za efikasan timski rad neophodan je odnos pun poverenja. Ona je tu da gura ovaj tim napred, da ih podstiče da se razvijaju i napreduju, da ih vodi, inspirise i motivise u pravcu ispunjavanja postavljenih ciljeva!