{}

Naše usluge

Šta nudimo?

Izrada web sajtova

Ma čime da se bavite jedino bez čega danas ne možete jeste dobra vidljivost, kako u realnom svetu, tako i na webu. O kvalitetu vaših proizvoda i usluga lako će početi da se priča, samo ako neko lako može doći do vas. Tu vam mi možemo pomoći!

Web dizajn

Savremeno stvaranje je naš posao, a vaše ukazano poverenje naš cilj! Do dobrih ideja danas nije lako doći, ali tim koji čine kreativni i sposbni mladi ljudi učiniće da vaše zamisli budu lako pretočene u originalan proizvod.

SEO Optimizacija

Search Engine Optimization zapravo je proces kojim ćemo učiniti da budete prvi, ispred svih, najvidljiviji i najupečatljivi. Neka drugi gledaju vaša leđa, vi budite oni koji vode u trci.

Izrada sajtova za sve uređaje

PC, laptop, pametni telefon, tablet... ma šta da je u pitanju mi smo tu i spremni smo da za vas izradimo sajt čija će dostupnost biti najšira.

Online prodavnica

Možemo li u 21. veku govoriti o tradicionalnim formama života i poslovanja? Možemo, ali samo kao o delu prošlosti. Savremeni tokovi zahtevaju savremeni pristup, zato online prodavnice nemaju alternativu.

Redizajn web sajta

Ono što nas čini autentičnim jeste, zapravo, ono što nas čini poželjnim. Upravo zato originalnost i prepoznatljivost ne treba menjati, ali ih treba prilagoditi novim zahtevima zajednice. Želite da vaša prepoznatljivost bude vidljivija? Tu smo.

Naša vizija

„Prvo što danas uradite kad vam nešto treba jeste da odete na internet i ukucate željeni pojam. Priznaćete da je to u današnje vreme najbolja reklama. Mi želimo da vaš veb-sajt bude prvi i najveći korak korisnika ka vama. Dogovaramo se, razmenjujemo ideje, slušamo vas, sugerišemo, ulažemo energiju, znanje, kreativnost i činimo sve da vam omogućimo najbolji vid pristupa ka vama. Kao mladi tim imamo viziju da svaki veb-sajt ima neponovljivu i sjajnu priču, a da pritom izrada takvog sajta ne podrazumeva i cenu od koje vam se vrti u glavi!”
- Jakša Tanasković